Newsletter 34 - Август 2013

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Монтаж на маркучи

Уважаеми партньори,

С цел да бъдем полезни, предлагаме на Вашето внимание основните правила и изисквания за правилен монтаж на индустриални маркучи и въздуховоди. Благодарение на тези правила Вие осигурявате максимална ефективност и дълъг експлоатационен период.

1. Монтирайте маркучите така, че при увеличаване на дължината им, да нямат никакъв контакт с пода или околните стени / предмети.
2. Монтирайте маркучите като дъга на 180° като се стремите да постигнете възможно най-дълги прави участъци. При монтажа се съобразете с радиуса на огъване на съответния маркуч.
3. Избягвайте остри завои в близост до връзката или накрайника на маркуча. Задължително трябва да се спазва минималният радиус на огъване на съответния маркуч.
4. Монтирайте маркучите с необходимата за конкретния случай дължина.
5. Посоката на движение трябва да съвпада с остта на маркуча. Това предотвратява механични повреди или усукване.
6. Допустими са леки странични движения

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Ludecke
Continental Contitech Witzenmann Elaflex OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete