Newsletter 30 - Ноември 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Дори и при 1100 °C, този маркуч ще служи безотказно

Masterflex AG е производител на широка гама високо-температурни маркучи, справящи се дори при температура от 1100 °C. Те са конструирани по специален метод, който не изисква заваряване, лепене, ръчен шев или вулканизиране.

Сребристият Master-Clip HT 1100 е от категорията всмукателни маркучи за горещ въздух. Конструиран е от три слоя: вътрешен – мрежа от неръждаема стомана; междинен - термо-текстилна оплетка и външен - високо-температурна тъкан, подсилена с външна метална спирала. Произвеждат се в широк диаметрален диапазон от Ø75 до Ø900, но могат да бъдат произведени и до Ø2000 при необходимост.

Тези маркучи са основен компонент в много индустриални сектори, но заемат най-важно място в металургията, където температурата е „екстремна”. Използват се също така в корабостроителната индустрия, автомобило- и самолетостроенето, дървообработващата индустрия. Подходящи са и за отвеждане на изгорели газове от двигатели.

Ако Вашият работен процес е свързан с пренос на медии с много висока температура, ние ще намерим подходящото решение за Вас, за да може да си осигурите безопасна и качествена трудова обстановка.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete