Newsletter 29 - Октомври 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

ELAPHARM - ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ

Маркучите и накрайниците използвани във фармацевтичната индустрия, трябва да отговарят на най-високите изисквания по отношение на чистота и хигиена.

На изложението Achema 2012 в Германия, фирма Elaflex представи новата си продуктова линия маркучи с марката ELAPHARM, отговаряща на стандарт DIN 26055-3.

Маркучите от тази линия се произвеждат с гладък вътрешен слой от тефлон. Подсилени са с текстилна оплетка и метална спирала. Работната им температура е в интервала от -30 °С до + 140 °С. Предназначени са за употреба във фармацевтичната, химическата и хранително-вкусовата промишлености. Предлагат се в два варианта – ELAPHARM OHM, който е електропроводим и ELAPHARM I, който има изолационни свойства.

     

Отговарящите на изискванията за ХВП накрайници с тефлонов вътрешен слой са плътно монтирани към маркучите. Резултатът е отлична комбинация от гъвкавост, защита срещу протичане, устойчивост на налягане и вакуум. Кримпваните накрайници осигуряват оптимално уплътняване на транспортната линия и изключват възможността за поява на мъртви пространства. ELAFLEX монтира накрайниците към маркучите в собствения си завод, което гарантира високото качество и надеждност на цялата транспортна линия, както и значително редуциране на срока на доставка.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete