Newsletter 28 - Септември 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Стане ли дума за висока температура, трябва да стане дума и за силиконови маркучи

Силиконът е материал, който се използва не само за разкрасяване, но и за производство на различни продукти за индустрията. В много случаи той служи за изолация или за уплътнение, но също така намира широко приложение и при производството на маркучи. Маркучите от силикон биват използвани в хранително-вкусовата, химическата и фармацевтичната промишленост.

             

Едно от основните предимства на силиконовите маркучи е това, че те могат да работят без проблеми при температури до +300°С. Това дава възможност да се транспортира горещ въздух или пара.

Друга важна особеност на тези маркучи е тяхната пластичност и гъвкавост. Благодарение на тези свойства, те са намерили приложение в перисталтични помпи, където употребата на маркучи от друг материал е немислима.

Наред с посочените дотук качества, е важно да се отбележи, че маркучите от силикон не променят вкуса и мириса на транспортираната медия. Ето защо те са идеален продукт за употреба в химическата, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишлености, в стоматологията и медицината.

         

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete