Newsletter 25 - Юли 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Уникален универсален маркуч

Често в практиката при различните поточни линии, технически съоръжения или машини се налага употребата на маркуч, от който се изисква да притежава едновременно няколко определени качества. В тези моменти едно отлично решения се явява маркучът Armoflex®. Той представлява съчетание от най-често търсените в индустрията технически показатели, а именно:

  • Приложение при транспорт на твърди, течни и газообразни медии
  • Устойчивост на вакуум (0.9 bar)
  • Устойчивост на налягане (в зависимост от диаметъра)
  • Температурна устойчивост до +60°С
  • Антистатичност при заземяване на металната спирала
  • Изключителна гъвкавост
  • Устойчивост на усукване
  • Произведен от нетоксични материали

На ред с всички тези качества, маркучът има и голямото предимство да се произвежда прозрачен, което позволява във всеки един момент визуално да се следи транспортираната медия. При възникнала повреда, именно това спомага за бързото и лесно намиране на проблемния участък и отстраняването на съответния проблем.

Благодарение на своите многобройни качества, маркучът намира широко приложение - в хранително-вкусовата промишленост, фармацевтиката, ВИК индустрията, производствени или преработвателни предприятия, и не на последно място в бита.

Често Armoflex® бива използван за транспорт на PET гранулат, за вакуумиране при пакетиращи машини, за транспорт на вода, хранителни продукти, химически вещества и много други медии.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete