Newsletter 23 - Юни 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Скоби с червячен механизъм Luedecke

Вече повече от 80 години фирма Luedecke – Германия е водещ производител на съединителни елементи, приложими в практически всеки един сегмент от индустрията. Благодарение на внедрената система за управление на качеството ISO 9001-2008, компанията е в състояние да предложи на пазара типичните немски качество и прецизност на изключително конкурентни цени.

Един от водещите продукти на фирма Luedecke са скобите с червячен механизъм. Произвеждат се от поцинкована стомана. Заоблените ръбове и идеално гладка повърхност предпазват стяганото изделие от нараняване. Винтът е произведен по изцяло иновативна технология, подобряваща значително въртящия момент и осигуряваща плавно и лесно затягане на скобата, дори при многократно отвиване и завиване. Скобите се предлагат с обхват от 8 - 12 мм до 260 - 280 мм.

                            

За по-голямо удобство на нашите клиенти, предлагаме най - разпространените размери скоби, заедно със специално изработен стелаж, съвместяващ класически дизайн, с лесен и бърз достъп до желания размер.

         

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete