Newsletter 22 - Май 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

PUR маркучи - иновативни решения при транспорт на абразиви

Понякога в различните производствени или преработвателни процеси се налага да се транспортират абразивни материали. В много от тези случаи използването на каучукови маркучи не винаги е удачно, защото тяхното тегло и гъвкавост не го позволяват. Това обикновено води до въпрос, какъв маркуч би бил съвкупност от характеристиките: олекотен, абразивоустойчив и с голяма гъвкавост.

       

С усъвършенстването на технологиите през последните години, при производството на маркучи, значително се увеличи употребата на материала полиуретан. Това допринесе на световния пазар да се появят маркучи от полиуретан, приложими за транспорт на твърди, течни и газообразни медии, при различни условия и начини на експлоатация. Предимствата на полиуретана дават на маркучите много по-добри свойства в сравнение с тези от каучук и ПВЦ. В това число се включват по-добри показатели за абразивоустойчивост, гъвкавост, температурна устойчивост, тегло, дълготраен живот, а там където са необходими - антистатични свойства, трудна запалимост, устойчивост на постоянни движения или вибрации.

       

Полиуретановите маркучи намират приложение при транспорт на инертни материали, гранулат, пясък, цимент, строителни смеси, мазилки и други абразиви. Серията Master-PUR е подходяща за това приложение. По-дългият им експлоатационен живот, по-ниската им цена, по-лесната им поддръжка, по-добрата им производителност и лесното боравене с тях, им дават огромно преимущество спрямо всички други продукти. Всеки един продукт от серията Master-PUR е подсилен с метална спирала, което му позволява да издържа на високо налягане и вакуум. Добрата им UV и озонова устойчивост спомага да могат да работят както в затворена среда, така и изложени на външни атмосферни влияния. Работната им температура е в интервала от -40° C до +90° C. Маркучите се предлагат както самостоятелно, така и с фабрично захванати накрайници. Произвеждат се с вътрешни диаметри от ф 38 до ф 152 за Master-PUR Inline и до ф 500 за Master-PUR L,H и други модификации от серията.

Фирма Fintex Trade предлага експертни решения за всеки проблем вече 15 години, позволете ни да бъдем и от Ваша полза.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete