Newsletter 21 - Май 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Накрайници Cam and Groove – иновация в системите за свързване

При употребата на маркучи в различните сфери на индустрията, едно от най-важните изисквания е тяхното монтиране и присъединяване. В почти всички случаи това се осъществява най-удобно и сигурно с използването на бързи връзки. Една от най-използваните бързи връзки в практиката е системата Cam and Groove. Именно поради нарастващото търсене на тази система, фирма LMC-Couplings разработи и включи в продуктовата си гама множество различни варианти на накрайниците Cam and Groove, с което максимално улесни задачата за свързване на маркучи.

Разширената серия на системата Cam and Groove включва, както варианти за монтиране към маркучи, така и варианти завършващи с мъжка или женска резба. Накрайниците с резба се произвеждат с трите различни типа резби: BSP = British Standard Pipe thread, BSPT = British Standard Piper Taper thread и NPT = National Pipe Taper thread.

   

Едно от най-големите предимства на тези накрайници е голямото разнообразие на материалите, от които се произвеждат - неръждаема стомана, месинг, бронз, алуминий, полипропилен. Считано от 2011 година, се включва и специализирана разработка наречена Chemline за приложения в химическата и хранително-вкусовата промишленост, при която всеки един от накрайниците е с вътрешно тефлоново покритие.

За по-голямо удобство системата е допълнена от множество комбинации и вариации на отделните мъжки и женски части.

Системата Cam and Groove отговаря на стандартите Federal Mil A-A-59326A, EN 14420-7, DIN 2828 и намира приложение в хранително-вкусовата, химическата, фармацевтичната промишленост и навсякъде, където е нужен бърз и лесен монтаж и демонтаж.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete