Newsletter 20 - Май 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Антистатични и електрически проводими Clip – маркучи

Фирма Masterflex AG (www.masterflex.de) е експерт в разработването и производството на високотехнологични маркучи и системи за свързване. Една от основните цели на компанията е да произвежда маркучи със специални приложения и високо качество, с което да удовлетворят всяка една специфична нужда на своите клиенти. Пример за това са и антистатичните и електрически проводимите Clip – маркучи, които намират приложение там, където напрежението е огромно.

Master – Clip маркучите са изработени от различни електропроводими материали. Проводимостта им от ≤106 Ома ги прави приложими в опасни и рискови зони. Използват се за транспортиране на експлозивни газове и пари, при повишено механично натоварване на маркучите и висока температура – от -20˚C до + 250˚C. Произвеждат се в голям диаметрален диапазон от Ф38 до Ф900. Намират приложение в лаковата и хартиена промишленост, фармацевтиката, както и в дървопреработващата промишленост.

   

Ако Вашият работен процес е свързан с пренос на медии в зони, изискващи електропроводими или антистатични маркучи, ние ще намерим подходящото решение за Вас, за да може да си осигурите безопасна и качествена трудова обстановка.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete