Newsletter 19 - Март 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Спринклерни маркучи - най-доброто решение при пожарогасителните инсталации

Благодарение на партньорството на фирма Финтекс Трейд ЕООД с фирма Witzenmann GmbH - Германия (www.witzenmann.com), нашият екип се запозна обстойно с продуктовата гама метални маркучи, предлагана от немските специалисти.

От създаването си през 1885 година до сега фирма Witzenmann се е утвърдила на световният пазар с усърдността на персонала си, своите традиции, немската прецизност и не на последно място - с безспорното качество на продуктите си. Поредното доказателство за това са спринклерните маркучи от серията Hydra.

Чрез гъвкавата система спринклерни маркучи Hydra, се избягва използването на твърди връзки, при изграждането на инсталации за пожарогасене с дюзи. Цялата система на Witzenmann се състои от маркуч от неръждаема стомана, специален държач и две фиксиращи пластини, произведени от поцинкована стомана. Маркучите се произвеждат на дължини 1000, 1200, 1500, 2000 мм. Налични са две версии за свързване с 3/8 инчови и 1/2 инчови накрайници.

Изключителната гъвкавост на маркучите позволява разнообразното им позициониране и спомага при преодоляването на препятствия около дюзата. Спринклерните маркучи притежават редица предимства по отношение на високо качество, кратко време за монтаж и ниски разходи по изграждането на цялостната инсталация за пожарогасене. Одобрени са от VdS.


Благодарим на всички за огромния интерес към нас. Ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete