Newsletter 17 - Март 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Continental Contitech AG - доказаният специалист в производството на каучукови маркучи

Фирма Continental AG - Германия е водещ производител на висококачествени каучукови продукти за различни приложения. Традициите на компанията на международния пазар, датират от далечната 1871 година. Продуктите, които предлагат, обхващат целият спектър на индустрията и се предлагат на много широк кръг потребители. Високите производствени технологии, професионалната квалификация на служителите, както и добре контролираният производствен процес, са в основата на добре познатото качество на стоките, тяхната сигурност и дългогодишна експлоатация.

Като част от голямото семейство на Continental Contitech AG, Contitech Rubber Industrial Kft. се фокусира върху производството на висококачествени каучукови маркучи за различни приложения. Независимо дали в индустрията, или в селското стопанство, маркучите винаги влизат в употреба, поради факта, че отговарят на условията за безопасно и безаварийно транспортиране на твърди, течни и газообразни медии. Поради широката област на приложение, те трябва да отговарят на специфични изисквания по отношение на материал и дизайн. Индустриалните маркучи на ContiTech са проектирани да издържат на високи налягания и температури. Отговарят на международните стандарти, както и на конкретните изисквания на клиентите.

    

Водещ продукт сред богатата гама индустриални маркучи на Contitech е маркучът Purple Snake. Представлява висококачествен маркуч, проектиран за употреба в пивоварни заводи, винарни, бутилиращи заводи и други сектори на пивоварната и хранително-вкусовата индустрии. Лекият вътрешен слой е хомогенен и гладък, и категорично не променя вкуса и мириса на транспортираната медия. Маркучът притежава добра гъвкавост, устойчивост на високи налягания и дълъг живот, дори и при най-тежки експлоатационни условия. Все факти, допринесли за отличната му международна репутация.

Като доказателство за нашите думи, прилагаме снимков материал на маркучи Purple Snake, инсталирани и работещи безпроблемно в производството в продължение на 5 години, изложени на открито (слънце, дъжд, сняг).

Такива маркучи се използват успешно в заводите на Almagest, Florina, Carlsberg, Coca-Cola, Budweiser, Heineken, Nestle, Humana и др.

Ако с гореизложената информация сме провокирали Вашият интерес и ако желаете да се запознаете с пълната производствена гама маркучи на фирма Contitech, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete