Newsletter 16 - Февруари 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Пожарникарски шлангове OSW

Компанията Ohrdrufer SchlauchWeberei Eschbach GmbH е създадена през 1993 година в сърцето на Германия - центъра на Европа. Като едни от водещите производители на плоски маркучи в Европа, OSW вече се радват и на отлична репутация в световен мащаб. Компанията предлага широка гама противопожарни шлангове, отговарящи на всички изисквания при пожарогасене, както и специални маркучи за напояване, минната индустрия, рафинериите и корабостроенето.

    

Продуктите на OSW отговарят на стандарти DIN 14 811, prEN 1924, KTW, BS 6391:1983 Type 3, Lloyd's Register and Marine Coastguard Agency. Използването на висококачествени суровини в комбинация с най-модерните производствени технологии е абсолютна гаранция за получаването на продукти с отлични технически и експлоатационни показатели. Постоянните проучвания, добре обучения и трениран колектив, са в основата на това OSW да оставят доволни клиенти по целия свят.

Всички маркучи могат да бъдат доставени в различни цветове и с монтирани накрайници.

    

За да бъдат в състояние да отговарят на изискванията за противопожарна защита и на изискванията на индустриалния сектор, компанията непрекъснато разширява продуктова си гама. OSW - Ohrdrufer SchlauchWeberei Eschbach GmbH има функционираща система за управление на качеството, съгласно DIN EN ISO 9001:2000.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete