Newsletter 15 - Февруари 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Master - PVC L - F EL - специалистът при работа в потенциално опасни среди

Транспортирането на материали в потенциално експлозивни среди, изисква използването на надеждни и високотехнологични инсталации и продукти. С проектирането и изработката на маркучът Master-PVC L-F EL, инженерите на фирма Masterflex AG за пореден път доказаха, че думата „невъзможно” не е сред използваните от тях. Маркучът е специализиран за транспортиране на различни медии в потенциално експлозивни среди.

По време на транспортиране на твърди, течни или газообразни медии, възниква електростатичен заряд, в следствие на триене във вътрешната страна на маркуча. Това може да доведе до поява на искри и в последствие до запалване. Този PVC маркуч притежава електрическо съпротивление 106 Ω.

    

Маркучът Master-PVC L-F EL е подсилен с метална спирала покрита с пластмасова обвивка. Подходящ е за пренос на твърди, течни и газообразни медии. Този продукт е идеален за работа в потенциално експлозивни среди. Маркучът е изключително гъвкав и е устойчив на химикали, масла, киселини и основи. Работната му температура е в интервала от -20° C до + 70° C. Произвежда се в диаметри от 50 до 300 милиметра. Отговаря на директиви BGR132 и TRBS 2153. Съгласно BGR 132, повишена защита може да бъде осигурена с помощта на маркуч, непозволяващ електрическо натоварване. Чрез заземяване на краищата на металната спирала маркучът Master-PVC L-F EL достига антистатичност ≤ 106Ω.

Ако и на Вас ви се налага да транспортирате медии в потенциално експлозивна работна среда, не се колебайте да ни потърсите, за да открием решение на вашият проблем.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete