Newsletter 14 - Януари 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

“Templine” - маркучи със система за електрическо нагряване

Masterflex AG е специалистът в производството и развитието на индустриални маркучи и системи за свързване, създадени от иновативни и високотехнологични материали. Доказателство за това е новата серия маркучи с марка “Templine”. „Сърцето” на това ново изобретение е икономичната и същевременно ефективна отоплителна система в комбинация с уникален дизайн.

Системата “Templine” е изградена от шест отделни елемента, за да достигне своята специфичност. В ядрото се намира маркучът, провеждащ определената медия, а около него са увити четири нагревателни кабела. Върху тях има текстилна оплетка, междинна изолация и слой за топлоизолация. Последният елемент изграждащ този маркуч е защитна оплетка.

                         

В зависимост от материала, от който е произведен маркучът в ядрото, а именно полиамид или PTFE (по известен като тефлон), работната му температура може да варира между +80°C и +200°C. Това е едно идеално решение за транспортиране на най-различни видове медии в мразовити условия или в случаите, когато пренасяната субстанция трябва да се поддържа с определена положителна температура.

Маркучите са подходящи за транспортиране на твърди, течни и газообразни медии. “Templine” е идеална мобилна алтернатива на металните тръби. Маркучите с това име са изключително гъвкави, могат да се огъват и усукват във всички посоки. Сертифицирани са от VDE (Асоциация на Немските Електропроизводители) и отговарят на стандарт ISO 9001 - TQM.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete