Newsletter 13 - Януари 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Антистатични маркучи за фармацевтичната и хранително-вкусовата индустрия

Една от водещите фирми в производството на висококачествени маркучи от всякакъв характер, а именно Masterflex AG, отново успя да завладее пазара с поредната си иновация. Този път те показаха уникални маркучи за хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост.

  

Маркучите от серията „Food” са изработени от нетоксичен материал, идеален за пренос на хранителни вещества. Работната им температура е в интервала от -40°C до +90°C. Произведени са от полиестер полиуретан, който не променя вкуса и мириса на транспортираните продукти. Имат малък радиус на огъване и са изключително гъвкави. Някои от тях са подсилени със спирала, което им позволява да издържат на високо налягане и вакуум. Имат дълъг експлоатационен период и са издръжливи на UV и озонови лъчи.

  

Всяка една уважаваща себе си компания, занимаваща се с тази дейност, трябва да работи с тези продукти, за да може да достигне максимално качество на своята продукция. Всеки един маркуч има сертификат за качество и е изпробван многократно преди да бъде пуснат на пазара. За да сте конкурентно способни, използвайте правилните маркучи.

  

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete