Newsletter 12 - Януари 2012

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд


Маркучи MASTER-ТРА – комбинация на много функции в един маркуч


Немските ни партньори Masterflex AG създадоха един уникален по рода си продукт, а именно маркучите Master – TPA.

Произведени от 100% полиамид еластомер и подсилени с метална спирала, маркучите Master – TPA имат изключителна, както химическа, така и абразиво- устойчивост. Иновацията при тях е, че имат висока степен на гъвкавост при температури до -50 °C. Освен всичко това маркучите Master – TPA са устойчиви на UV радиация, хидролиза и микроби. Съвместими и одобрени за директен контакт с храни. Приложения намират в химическата, печатната, хранителната и фармацевтичната индустрии.

 

Нещо повече, тези маркучи са произведени от 30% възобновяеми източници, което в крайна сметка е от полза за околната среда. Новата серия маркучи Master – TPA е и допълнителна алтернатива за шлангове и въздуховоди направени от полиуретан, флуорополимер, природен и синтетичен каучук.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete