Newsletter 10 - Декември 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

TAURO SteamStar – специалистът при високите температури

Като част от международната Continental Group, фирмата Contitech Rubber Industrial предлага високоефективни маркучи за всеки индустриален сегмент. Маркучите с марката Taurus Emerge и в частност маркучът Tauro SteamStar, се произвеждат по най-съвременни технологии в завода в град Сегед, Унгария.

Изработени от устойчив на висока температура каучук EPDM, маркучите Tauro SteаmStar не срещат никакви затруднения при транспортирането на гореща вода и пара, дори при температура от 210°C и налягане до 18 бара.

        

Устойчиви са на външни атмосферни влияния, UV радиация и стареене. Предлагат се в диаметри от Ф13 до Ф50. Маркучите намират приложение в заводи като Tetra Pak, Ecolab, Coca Cola, Siemens и др.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete