Newsletter 9 - Ноември 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

LMC Couplings - символ за качество на системите за свързване

LMC Couplings е производител на висококачествени системи за свързване на индустриални маркучи. Благодарение на високо квалифициран персонал и модерна производствена база фирмата разработва, проектира, произвежда и тества изключително широка гама от накрайници, които намират приложение в различни отрасли на индустрията.

LMC Couplings е сертифицирана от Lloyd’s Register Quality Assurance по стандарт EN ISO 9001:2000 и благодарение на дългогодишният си опит се е доказала като водещ доставчик на арматура за присъединяване на маркучи.

Номенклатурата от накрайници включва бързи връзки, накрайници за хранително-вкусовата промишленост, резбови накрайници, фланци и скоби.


Продуктите са достъпни в над 24 страни в Европа, а от няколко години вече и на българския пазар. С тази своя стъпка фирма LMC Coupling дава възможност и на българския потребител да се увери в качествата и сигурността на марката, предлагаща най-добро техническо решение и най-високо качество в сферата на системите за свързване.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete