Newsletter 8 - Ноември 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Лого Финтекс Трейд

Дори когато нещата станат прекалено горещи, маркучите Master Clip SPARK държат ситуацията под контрол.


В много случаи заваръчните процеси, обработката на метали или използването на шлайф машини са съпроводени с възникване на дим и искри. Тяхното наличие влошава производствения процес и вреди на работниците, поради което аспирацията им навън от работните помещения е задължителна. Идеалното решение за тези случаи се нарича маркуч Master Clip SPARK.

маркуч Masterflex Clip SPARK

Master-Clip SPARK са серия маркучи изработени от специална високотемпературна тъкан и са подсилени с външна поцинкована метална спирала. Тази структура на маркучът позволява аспирацията на дим и горещ въздух, там където има и значителни количества на искри.

Маркучите с това име се произвеждат в две разновидности: Master Clip Spark и Master Clip Spark XL. Особеното за маркуча Master Clip Spark XL е, че той намира приложение там, където концентрацията на дим и искри е изключително висока и има възможност температурата да достига до 200°С.

маркуч Masterflex Clip SPARK

Маркучите Мaster-Clip SPARK са правилното решение за работа, там където другите маркучи не биха могли да се справят.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Masterflex Baggerman LMC Primaflex Artel
Continental Contitech Witzenmann Ludecke OSW Espiroflex

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete