Newsletter 7 - Октомври 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

BLAUDIECK - маркучи за хранително-вкусовата промишленост

ContiTech Fluid Technology е производител на висококачествени маркучи за промишлено и битово приложение. Маркучите с име BLAUDIECK са специална серия от тяхното производство, която е предвидена за употреба в хранителната, химическата и фармацевтичната промишлености.

Изработени от специализиран каучук NBR, те са сертифицирани по всички Европейски изисквания за хранително-вкусовата промишленост и отговарят и на изискванията на Германският Федерален Институт за Рисково Оценяване (BfR).

Маркучите са непропускливи и гладки отвътре. Те не променят вкуса и мириса на преминаващата медия. Подходящи са за транспортиране на мляко, растителни и животински мазнини, питейна вода, сокове, спирт с концентрация 98%.

      

Устойчиви са и на външни атмосферни влияния. Предлагат се в различни размери и във варианти подсилени със стоманена спирала.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete