Newsletter 6 - Октомври 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

MASTER PUR STEP – последна дума на технологията


Вашият бизнес има нужда от маркуч, устойчив на външни механични натоварвания, който след премахването им възвръща първоначалната си форма? Нашият отговор на Вашите нужди е Master PUR Step.

Маркучът е изработен от полиуретан, подсилен с вградена полиуретанова спирала и метална нишка. Master PUR Step е изключително гъвкав, лек и трудно запалим. Притежава отлична устойчивост, както на външни механични натоварвания, така и на абразивно въздействие. Това го прави подходящ за използване в дървообработващата, металообработващата, корабостроителната и други промишлености. Намира приложение при транспортиране на твърди, течни и газообразни медии, за изолация и отвеждане на дим при заваръчни процеси.

Маркучът се произвежда в диаметри от 50 мм до 250 мм, в зависимост от Вашите предпочитания и нужди.

Високото му качество дава възможността за употреба в груби и тежки работни условия, а дълготрайния му живот - повече време за експлоатация.

  

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete