Newsletter 5 - Октомври 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

МЕТАЛНИТЕ МАРКУЧИ – ТАМ КЪДЕТО ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ
Иновативни решения за специални приложения

Финтекс Трейд ЕООД направи голяма крачка към разширяването на продуктовата си гама. Благодарение на стартиралото партньорство с фирма Witzenmann GmbH - Германия (www.witzenmann.com), българският потребител вече има възможност да се запознае с един специализиран сегмент от пазара на маркучи, а именно металните маркучи.

Фирма Witzenmann e основана през далечната 1885 година. Благодарение на големите си традиции, на непрестанните иновации и на характерната немска прецизност, компанията се е утвърдила като водещ световен производител на гъвкави метални съединения като маркучи, компенсатори, и др.

Маркучите от серията HYDRA се произвеждат от профилирани метални ленти и предлагат надеждни решения за специфични приложения там, където другите маркучи са безпомощни.

Серията включва гофрирани маркучи, изолационни маркучи, маркучи за изсмукване и пневмотранспорт на различни медии в химическата, автомобилната и металообработващата индустрии.

     


С повече от 120 години опит на пазара, фирма Witzenmann предлага най-широката гама продукти в сферата на металните маркучи. Компанията е сертифицирана в съответствие с международно признатите стандарти в автомобилната промишленост и редица други отрасли.

Чрез нас, опитът на инженерите от Witzenmann е вече достъпен и за Вас. Имате проблем за решаване, срещате трудности и се нуждаете от съвет, потърсете ни и ние ще се опитаме да споделим нашите познания и умения с Вас. А ако вече ползвате метални маркучи и знаете точно какво Ви трябва, просто разгледайте каталога ни.

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти и технически съвети. При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/489 49 41
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete