Newsletter 4 - Септември 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Гъвкави въздуховоди за аспирация в дървообработващата и мебелната промишленост

Още от основаването си през 1987 година фирма Masterflex AG /Германия/ поставя във фокус производството на маркучи от иновативни модификации на синтетични материали. В момента водеща позиция в портфолиото на компанията заемат полиуретановите маркучи и в частност маркучите серия Flamex.

Маркучите Flamex са специално разработени за употреба в дървообработващата промишленост. Те се произвеждат изцяло от полиуретан с висока абразивоустойчивост и имат вградена метална спирала, която спомага за отвеждане на възникващото статичното електричество.

     
 

Flamex B se

 

Flamex B-F se

 

Маркучите се предлагат в два варианта: Flamex B se и Flamex B-F se. Разликата между тях е, че Flamex B se е подходящ при изграждане на неподвижна транспортна линия, a Flamex B-F se е удачен за вграждане в инсталации или агрегати, при който има постоянни движения и/или вибрации.


     
 

Flamex B se

 

Flamex B-F se

 

Маркучите от серия Flamex отговарят на следните стандарти:
- устойчивост на абразивно въздействие - DIN 53 516
- труднозапалимост - DIN 4102 B1

Серията се произвежда в широк диаметрален диапазон (40 мм ÷ 500 мм), което дава свобода на проектанти и конструктори при изграждане на транспортната линия.

Маркучите са одобрени от Асоциацията на Дървопреработвателните Предприятия в Германия, както и от голям брой български дървообработващи фирми.


Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти.
При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/4894941
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete