Newsletter 2 - Август 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Полиуретанови маркучи

Понякога в различните производствени или преработвателни процеси се налага да се транспортират абразивни материали. В много от тези случаи използването на каучукови маркучи не винаги е удачно, защото тяхното тегло и гъвкавост не го позволяват. Това обикновено води до въпрос, какъв маркуч би бил съвкупност от характеристиките: олекотен, абразивоустойчив и с голяма гъвкавост. Тук идва отговорът на фирма Masterflex AG със своята специална серия от полиуретанови маркучи.

С усъвършенстването на технологиите през последните години, фирмата Masterflex значително разви и увеличи употребата на материалът полиуретан в производството на маркучи. Това допринесе на световния пазар да се появят маркучи от полиуретан, приложими за транспорт на твърди, течни и газообразни медии в различни условия и начин на експлоатация. Предимствата на полиуретана дават на маркучите много по-добри свойства в сравнение с тези от каучук и ПВЦ. В това число се включват по-добри показатели за абразивоустойчивост, гъвкавост, температурна устойчивост, тегло, дълготраен живот, а там където са необходими и антистатични свойства, трудна запалимост, устойчивост на постоянни движения или вибрации.

Полиураетановите маркучите намират най-често приложения при следните случаи:

- дървообработващата промишленост (маркучи Flamex)

 
 
 

- транспорт на инертни материали, гранулат, пясък, цимент, строителни смеси, мазилки и други абразиви (маркучи Master PUR)

 
 
 

- транспорт на хранителни продукти и суровини (маркучи Master PUR FOOD)

 
 
 

Други приложения:
- маркучи за климатична и вентилационна техника
- електропроводими и антистатични маркучи
- маркучи за комунални машини

Ние ценим Вашия бизнес и ще се радваме, ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти.
При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/4894941
мобилен: 0888 15 16 31
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete