Newsletter 1 - Юли 2011

 

Посетете нашият официален сайт - Финтекс Трейд ЕООД

Маркучи за горещ въздух. Качествено и надеждно решение при сушилни инсталации.

Master NEO и Master SIL са специални маркучи, разработени по най-съвременна технология от фирма Masterflex AG /Германия/. Те са приложими при работа с въздух и газообразни медии с температура до +300°C. Маркучите са изработени от силикон или неопрен, стъклена тъкан и вградена метална спирала. Характеризират се с отлична гъвкавост и симетрично огъване, което позволява бързо и безпроблемно монтиране, лесна и удобна експлоатация. Температурният диапазон на работа е съответно до 135°C за Master-NEO 1 / 2 и до 250°C за Master-SIL 1 / 2.

Приложение

Едно от най-често срещаните приложения на тези маркучи е в сушилни инсталации при производство и преработка на пластмасови изделия. Пластмасовите гранули (PET) често съдържат голяма остатъчната влага, която трябва да бъде отстранена преди по-нататъшна обработка. Това може да се осъществи именно с Master SIL 2.

Другите приложения на тези маркучи са при автомобилостроене, самолетостроене, хартиената и химическата промишленост, както и в много други случаи, в които се изисква устойчивост на високи температури. Използват се и като връзка при подаването на въздух между въздушен филтър и двигател.

От основаването си през 1987 г Фирма Masterflex AG (www.masterflex.de) е експерт в разработването и производство на високотехнологични маркучи и системи за свързване. Една от основните цели на компанията е да произвежда маркучи със специални приложения и високо качество, с което да удовлетворят всяка една специфична нужда на своите клиенти. Пример за това са и маркучи Master-NEO 1/2 и Master-SIL 1/2, които благодарение на своето високо качество и дълготраен живот, намират приложение там, където много други маркучи не успяват.

Ние ценим вашия бизнес и ще се радваме ако можем да Ви бъдем полезни с нашите продукти.
При интерес, моля не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти!

телефон: 02/4894941
мобилен: 0888 151631
e-mail: sales@fintex-trade.com

Партньори:

Съгласно Закона за Електронната Търговия този e-mail представлява непоискано търговско съобщение. В случай, че сме Ви причинили неудобство, моля да ни извините. Нашата единствена цел е да Ви бъдем полезни. Ако не желаете да получавате повече нашите съобщения, моля изпратете e-mail на посочения адрес newsletters@fintex-trade.com с текст: Delete